Gott nytt år!

BONNE ANNÈE från Alp d´huez!!!


//Jill och Evie

Slutet gott, allting gott.

Jag kan verkligen inte sova. Det är som om jag druckigt 5 koppar kaffe eller nåt. Det bara går inte! Så jag tänkte passa på och skriva lite.. Haha, nu pratar Charlotte här brevid mig i sömnen. Kul att nån kan sova iaf :P

Jag åker ju som sagt hem på lördag. Jag lämnar Langley familjen och åker hem till min egen! Ingenting mot Langley som företag eller människorna här, tvärtom. Jag önskar att jag kunde ta med alla hem, för jag har träffat så många underbara och roliga människor här. Bättre gemenskap får man leta länge efter. Vissa har man ju kommit lite närmare än andra men man känner ändå alla väldigt bra. Det jag kommer sakna mest är väl alla sjuka saker som jag kommer missa nu när jag åker hem. För om det är någonting människor kan här så är det att spåra. Jag har aldrig skrattat så mycket som jag gjort här borta! Exempel, Jill och Bopi på väg hem från Underground. Jag kör ner dem i en transportvagn ner för en låååång nedförsbacke. Vad tror ni händer? Jo, den trillar. Och det två ramlar ut. Och det kommer en fransman som Jill skäller ut på svenska. Att bara stå där och titta på vad bland det roligaste som hänt här. Och när alla fylleas ramlade ner för en backe är också nåt att hänga i julgranen. Ja, det finns så sjukt mycket bra saker som hänt här, som inte går att beskriva utan det behövs att upplevas. Så tack för alla upplevelser!

Kommer dock inte sakna toaletterna, odören i personalkorridoren. Den håriga kyckligen vi fick till p-mat. Alla korkade fransmän som vägrat lära sig engelska. Haha..

Tror det här fick bli mitt sista inlägg i den här bloggen faktiskt. Imorgon är det nyår och då kommer jag jobba hela dagen, och på fredag tänker jag vara bakis och på lördag åker jag ju hem. Så, so long, farwell! Avoir! Bopi power!

/Evie "svikarn" Storm föredetta medlem i Bopi team!


Gucci och Cheeta!

Möööhöhö, nu ska Anette och Pauline flytta in hos Papi, och då måste katterna ut :( Vi vill inte lämna ifrån oss våra gullungar!! Men men pappa bestämmer... Någon som vill ha våra mysisar..? Dom är de bästa katterna i hela världen!

Kärlek!


Igår var ju Evie och company ute. Jag vet inte varför jag stanna hemma men de gjorde jag. Som Evie sa tidigare så önskas ju en Storm i taget då det tydligen blir ett jävla liv :) Jag, Evie och Viktor blir dreamteam BOPI på fyllan och tydligen liiite högljuda. Men de är bara kul tycker vi. Så på nyårafton satsar jag så får väl Evie ta de lugnt...

Bapelsin!//Jill


Ingen bra dag

Imorse kl.06.00 mötte jag Julia i dörröppningen. Hon var på väg till jobbet och jag till sängen. Utgången igår var den värsta av alla hittills. Och då var Jill inte ens med. En Storm i taget vill det på det här stället. Vi triggar varandra för mycket annars om vi går ut tillsammans. Tydligen.

Är sjukt sugen på chips. Ska gå och köpa det tror jag innan jag börjar igen.

Evie börjar bli kass på att blogga...

... och jag har ju sååå mycket att säga känner jag :)
Snart är det nyår och jag längtar! Jag älskar Nyår, jag älskar alla grejer som gör att de händer nå extra, jul, nyår, midsommar, påsk, födelsedagar you name it bara nåt annorlunda händer än de vanliga. Den tråkiga vardagen har vi ju nog av. Så att på torsdag få med aaaaaalla att festa och kunna säga: Men hallå de är nyår kom igen nu känns lovely.
Jag är taggad som få!

Idag har det snöat massor btw...

Är det någon föresten som känner för att suprica med ett paket turkisk peppar är det heeelt okej adressen är:

Hotel Petit Prince
Route de la Poste
38750 Alpes d´huez


Är så sugen på saltlakrits!! Och att få shoppa! Redan trött på mina kläder efter en månad bara fyra kvar då :S

Nej cheers mates!

Skidlärare

Imorn är det fullt i skidskolan hela dagen. Får se hur de känns att jobba 6 timmar utan minsta lilla rast :(
Det som faschinerar mig är att skidlärarna här i frankrike är väldigt gamla. Det är typ 50 + iaf de flesta. Känns lite som lärare i skolan, några unga men de flesta gamla. Sen går de flera år utbildning till att bli skidlärare. Stackarna. I sverige går vi några veckor och är i 20 års åldern. Och inte är det bättre än oss för de :P

Hittade ett rolig klipp på aftonbladet. Haha vilken jävla lirare, påminner mig lite om en kille som heter David aka värmland :P

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article6333349.ab


//Jill

24 dec

Jag pimpade vårt julkort lite ;) GOD JUL från Frankrike, säger jag.



/Evie


JULAFTON

Så skönt att slippa handla paket. Inte ens till Evie för jag vet att hon inte har råd att köpa till mig haha...
Ingen julkänsla alls har jag. Vi har nu satt upp en julgran men det ger inte så mycket till känslan. Ska snart äta julbord! Såå hungrig!!

Som ni ser i tidigare inlägg ska Evie åka hem. Jättetråkigt och jag är väldigt besviken. Säger som pappa inte ett vuxet beslut dirket :P
Jag tror inte Evie längtar hem utan hon längtar efter Niklas (förståligt om man är kär). Men att man längtar hem förstår jag inte det är ju sååå tråkigt finns inte nåt att göra och bara massa grå slask. Jag tror Evie kommer bli uttråckad hemma efter en vecka så som hon blev sista månaden hemma innan vi skulle åka. Hon har ju inte ens ett jobb.
Här i alp d´huez är det massa snö och nästan bara SOL. Jag tror att hon kommer ångra sig...

Så snart blir väl denna blogg bara Jill i Alperna kanske flyttar tillbaka till min gamla då men de märker ni.
Åh ja Ullis klart du får komma ner, ska jag fixa en plats till dig? :) Om ni vill hälsa på säg till. Vill ni bo grattis får ni jobba lite så ni vet men de kanske är ett alternativ! Jag vill att ni kommer ner (ni vet vilka ni är)!

GOOOOD JUUUL så länge alla kära vänner från Jill... och lite från Evie...


Så det så!

Okej, eftersom Jill i förra inlägget yttrade sig om att jag inte trivs här så tänker jag själv PERSLONLIGEN tala ut.

Jag trivs jättejättebra för alla människor här är hur bra som helst. Bopi power team! MEN jag har ändå valt att åka hem och det är för att jag längtar hem. Punkt slut. Jag har bott hos en annan familj i ett års tid och hann knappt komma hem innan jag for iväg igen. Så en månad här fick räcka. Jag har haft hur kul som helst, har inte skrattat så mycket här under hela min livstid (typ). Men borta bra men hemma bäst!

Tack för mig.

/Evie

två dagar till juuuul

Reeeeepan! Igen... Här sitter jag och gör nytta :)

Ikväll är det utgång :) Och imorn skidskola med Leo och sedan med en familj, de ska bli kul.
Har typ inget och skriva men kände att det var ett tag sen.. Men allt rullar på här och alla trivs bra förutom Evie... Mongot!
Det har kommit en ny kille i servicen som heter Carl.
Två dagar till jul och min julkänsla är = 0. Hade mer känsla i november när jag och karin lyssna på julmusik på jobbet.

Äsch bjuder på en bild istället




En helt vanlig dag

Jag står och hänger i hotellets bar. Vet inte varför, men jag har ingen lust att gå och lägga mig. Är inte ens trött. Så jag gör Julia sällskap.

Har börjat jobba nu i BK. Vi har en unge, Leo heter han och är 6 år.

Idag har jag åkt bräda för första gången på väldigt länge. Kunde inte ha valt ett sämre väder att åka i dock, för att det blåste och snöade så man kunde knappt åka pga all is. Men imorgon ska det bli lite bättre väder så då ska vi ut igen! Har börjat tycka det är roligt att åka igen efter katastrof gången. Så har jag även varit och tränat. Det var roligt. Faktiskt. Ärligt.

 

Jag och Jillan innan vi gick och simmade i simhallen. Jag är tönt och Jill är cool. Verkligheten speglar i bilder vettni.

/Evie

Nu börjar de på riktigt...

Grym åkning idag. Imorrn är det jag och Leo i skidskolan. Vi kommer rocka! Fest ikväll....// Tryffelgrisen (mitt nya smeknamn) Jill

Lördag

HERREGYD, ni är många som läser systrarna Storms blogg! Det gillar vi :) Idag är det lördag och det betyder att jag är ledig och att hotellet får gäster. Våra första svenska gäster kommer idag! Wiho, det betyder att imorgon börjar jag jobba med Madde Padde på riktigt i barnklubben. Känns gött!

Jag tänkte bjuda på lite bilder på hur mitt rum ser ut;

  

(Klicka för större bilder) Ni kanske kan gissa vilken säng som är min! ;)

Igår så var vi 5 st tjejer som gick ut och en kille, Viktor aka Bopi. Detta resulterade till att Bopi gick in för att spela bög. Han tog av sig sin tröja på "dansgolvet", smekte britters huvud och dansade lite väl feminimt. Det har ungefär tagit mig en hel natt och lite av dagen idag för att sudda ut bilden av honom som just bög. Han levde sig verkligen in i rollen, helt klart. 10 poäng av 10!



Bopi mäter en rooooompa och jag antar att det är honom jag garvar åt på nedre bilden.



/ Evie

Lördag = Gäster!

Idag kommer gästerna. Idag drar allt igång på riktigt. Jag har ett barn i skidskolan! Weeej! Slut på varanan dag festandet också nu är det att gå upp kl 8 varje dag. Det älskar jag de vet ni :) Igår jobbade jag i restaurangen. Jag var såå nervös innan men det gick bra. Jag fick mest putsa bestick, haha. Sen gick jag och la mig för gårdagen var väldigt mycke all in...
Snart blire transfers... Jippie

Nej nu ska jag äta. Boppppi! /// Jillan Pillan

Ett klokt ordspråk

"Vi är olika. Men tänk om alla var lika. Vad lika vi hade varit då. Då hade alla lika varit likadana. Så det är ju tur att alla är olika så vi slipper vara så lika. För att vara lik nån annan kan ju inte vara lika roligt som att vara olik en lik. Olik betyder att man inte är likadan som alla andra lika människor. Man är alltså olik de lika. Men människor är olika, vilket är bra. För då slipper alla vara likadana. Men alla är lika mycket värde ändå. Lika som olika"

- En medarbetare på Langley. Nämner inga namn...

En lista

Namn: Evie Ann Viola Storm.
Har du pojkvän: Ja, det har jag verkligen.
Har du kramat någon idag; Ja, Jill i poolen.
Har du pussat någon idag: Nej, vem skulle det ha varit?
Vad har du ätit idag: Ja, frukost, lunch och middag.
Dagens klädsel: Lila mjukisbyxor och grå tröja med luva. Sååå jävla snygg!

Senaste gången du grät: Igår :(
Vem pratade du i telefon med sist: Oj, det var länge jag pratade med nån i telefonen. Men det måste varit Niklas för typ en vecka sen.
Senaste personen du tänkte på: Niklas.
Vem fick du ditt senaste sms ifrån och va stod det: Det var från mitt franska kontantkort som skickade nåt jag verkligen inte förstod.
Senaste personen du hade en msn konversation med: Det var med Lollo och Camilla samtidigt.
Senaste gången du var full: Eh.. jag har ingen aning vad det är för dag i dag, men det var nog senast i söndags.
Vilken film kollade du på senast: Alpha dog. Den var jättehemsk.
Är du kär just nu: Jag är jättekär.
Vem ska du träffa imorgon: Då ska jag träffa alla här som jobbar på Langley.
Vem vill du kasta en sten i huvudet på: Haha, varför just en sten? Eh, den skulle jag vilja kasta på mig själv just nu faktiskt.
Vad önskar du att du slapp göra: Ta egna jobbiga beslut.
Vad längtar du till: Till Niklas säng.
Vad ångrar du i ditt liv: Jag ångrar massa saker just nu, men jag har som motto att man aldrig ska ångra nåt man gjort utan bara det man inte gjort.
När flög du senast: Det var från Skåne till Stockholm.
Tror du att folk pratar bakom ryggen på dig: Ja, det tror jag.
Kan du vissla: Jupp, både inåt och utåt.
Äger du en ipod: Nej, har aldrig ägt än heller.
Vilken är din favorit månad & år: Typ Juli. År? Det vet jag inte.
Vad tycker du om gul-bil-leken: Senast jag lekte den var med min pappa för typ 2 år sedan. Då vände vi oss om precis samtidigt så pappa råkade slå mig på näsan. Det gjorde jätteont. Efter det har jag aldrig lekt den.
Gillar du att ha folk omkring dig: Ja, jag är en väldigt social varelse.

Vad sa du senast högt: "Madde, jag vill låna dina hörlurar sen..."
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej, men andra.
Vad är du på för humör just nu: Ganska glad faktiskt.
Hur många kuddar sover du med: Just nu, en. Men hemma sover jag alltid med två.
Har du varit kär: Inte så kär som jag är nu iaf.

Gjorde du klockan åtta i morse: Då stod jag i köket på hotellet. Eller jag kanske var ute i restaurangen. Jag jobbade iaf.
Första bästa kompis: Camilla.

Har du saknat någon de senaste 48 timmarna: Ja, Niklas. Jättemycket.
Vilket uttryck använder du mest: Roooooompa, fuck yooou, fuck you very very much. Vaffö då? Vaffö göru på detta vise fö?
Vem och vad står det i ditt 10;e sms: Jag har inte ens tio sms på min mobil.
Gillar du någon särskild extra mycket nu: Jag gillar alla jag jobbar med. Och Niklas.
Har du bra självförtroende: Typ en 6a kanske på en 10 skala.

Jahapp.. det var det. Just nu sitter jag i kuddrummet. Det är så jävla soft att ligga här. Det är ett rum fyllt med kuddar! Imorgon ska jag åka bräda. Det har jag inte gjort på länge..:/ Heddå! /Evie


Lika som bär

Jag tycker de är kul när folk tycker man är lik nån. Jag tycker inte jag är lik nån... Såklart... :) Men enligt Evie så säger Lollo att jag är lik Anna Hibbs. Skoooj, Vem är nu detta tänkte jag? Googlade henne och hon ser ut såhär:



Så tycker ni vi är lika...?


Jag tycker iaf att min kära syster Evie är lika Mila hon som spelar Jackie i that 70´s show.


Jackie..?


Evie...?


Visst är de lika...???!!
 

En vanlig tisdag i alpe d´huez

Idag sitter jag i receptionen igen. Väääldigt mycket att göra. Not. Men så är det på försäsong väldigt lugnt helt enkelt. Passa på att njuta får man göra sen blire full rulle då ser mitt schema ut såhär:

Mån - Skidskola 9-15
Tis - Skidskola 9-15, Receptionspass 19-22
Ons - Skidskola 9-15
Tors - Skidskola 9-15, Receptionspass 19-22
Fre - Ledig!
Lör - Transfers
Sön - Gemensam åkning med gästerna

Imorse inventerade vi barnklubben till lunch. Sen åkte skidor jag och madde eller ja hon åkte bräda. Försökte tvinga med Evie som inte har åkt sen första dagen men hon ville inte hon sa att vi  var för bra för henne
Jill: Du kommer aldrig bli bra om du inte åker...
Evie: Jag vill inte blir bra sa hon då...
Say what? Så om någon kan övertala henne att följa med så tar jag emot förslag på övertalning. Hon sitter bara vid internet heela dagarna..

Ikväll ere FEST. Istället för timmar äv häng i kuddrummet som ni såg i förra inlägget. Tror jag var där i 6 timmar igår, blev väääldigt uttråkad, sen flög vi flygplan det var lite kul iaf. Men som sagt fest ikväll Vvaranan dag kör vi...än så länge... tills vi orkar....

Det hä'r skådar våra ögon då och då


Tutt dela prutt // Jill

Skype is the shit

Nu har jag fixat skype och tillochmed hunnit prata med Lovisa lite ;) Det var roligt. Så alla som har, lägg till mig antingen Evie Storm eller mailen [email protected] så kan vi prata för jag är ledig hela dagen i princip.

Hörs! ;)
/Evie

Just nu i alperna!

Hej hopp i alla stugor!

Idag har jag fått hoppa in som servits för att stackars Emelie som vanligvis är servitris ramlade idag och fick en fraktur i armen, så hon går med gips och kan inte jobba på 10 dagar. Men jag gjorde inte jobbet fullt ut, utan jag lämnade bara tallrikarna och hämtade dem, tog inga beställningar alltså. Men om jag var snygg i dessa kläder! Hell yeah ;)

Nu sitter vi några stycken i kuddrummet och spelar tabu. Jag och Jill är i samma lag. Vi trodde vi skulle äga, men vi är typ sämst. Haha..

Så här ser vi iaf ut JUST nu!



Diggar mitt blåmärke!



Längtar efter Niklas <3

/Evie


Ny dag nya äventyyyr

Idag gör jag inte mycke vettigt känner jag. Jag ska jobba men känner att jag inte bidrar till så mycket. Mitt jobb börjar inte förens den 21! Suuuck... Men de är ganska skönt att vara ledig :) Idag ska vi iaf på Lavinkurs. De ni, ska gräva som fan :P

Igår var vi ute och fira Jakob, blev lagom slirig sådär. Jag och Viktor åkte iaf kundvagn och den välte hela tiden när Viktor satt i den. Sen kom en fransman och blev arg och sa att vi skulle ställa tillbaka den där vi tog den. Det är då det är så kul att prata svenska eftersom han inte fattar, vi skrev iaf: Bapelsin då Gubbjävel! Och diverse fula ord. Haha vi har så många interna repliker vi kör här hela tiden.
Fick även ett kärleksbrev av en dansk oxå. :) Väldigt smickard blev jag... noot...

Jag har iaf ett fransktnr nu som man kan ringa och sms om man vill blir lite billigare, återkommer med nr sen annars år ni skriva på facebook eller kanske lägga en kommentar här ibland!!

Igår åkte vi bräda och jag gjorde en trevligvurpa. Massa snö i maagen. Mmm mmm mmmm!

Annars har vi skitbra, men de kanske ni fattar :)

Tutt della fruutt Jill

Brandlarm!

Idag klockan halv åtta går brandlarmet på hotellet. Nästan hela personalen och gästerna låg och sov när det ringde. Så hela personaler springer ut och upp ute vägen för att sedan gå in igen och ta ut alla gäster som självklart undrade var det var. Första natten för dem, kan ju inte varit annat en upplevelse. Men det var som tur falskt alarm så för gästerna var det bara att gå in och äta frukost medan resten av personaler som inte jobbade gick och la sig igen. Så jag vaknade nu! Har ätit lunch och nu ska jag kanske gå och träna om jag får med mig någon.

Hej svej /Evie

Presentation av Jill av Evie

Presentation av Jill!
Av lillesyster Evie..

Vem är Jill? Jill är min blonda storesyster! (believe it or not) hela 3 år äldre, men det märks knappt ;)

Hur var hon som liten? Hon var nog den sötaste och roligaste ungen en förälder kunde tänka sig! Fram tills att hon var typ 3.. Haa ha, för då blev Jill typ lillgammal. När vi lekte skulle hon alltid vara fina flickan medan jag var en pajjas. Men dock också rolig och påhittig.

Vad gör Jill om fem år? Då är Jill 28 (ha ha, gammal!) Då tror jag att hon faktiskt slutat med att säsonga och skaffat sig ett riktigt jobb. Kanske till och med bosatt sig utomlands. Men jag är inte säker på att hon kilar stadigt. Tror inte hon skaffat barn då heller.

Vad kallas Jill för?
I vår familj så kallas hon bara för Jill, men jag vet inte om hennes kompisar kallar henne för något annat.

Har Jill nån tatuering? Ja, hon har 3, som jag! En tweety på nedre ryggen, en Storm på sidan av magen/ryggen och Storasyster i nacken!



Vilka är Jill bästa sidor? Att hon är social och rolig. Hon är en sån person man verkligen kan lita på. Jag anförtror mig till Jill och säger allt till henne som jag säger till mina kompisar.

Vilka är Jill sämsta?
Att när hon blir arg blir hon verkligen arg. Och då har hon alltid rätt. Då går det inte att disskutera saker. Men hon är inte långsint så det är bra.

Vem passar Jill bra ihop med enligt dig?
Jag vet inte någon specifik person hon passar med. Men hon ska ha en kille som är som henne, inte för mycket toffel. Han ska vara road att hitta på saker och inte allt för mogen.

Kändis Jill är lik? Jag tycker inte Jill är lik någon faktiskt. Men jag vet att Lollo bland annat tycker att Jill är lik Anna Hibbs (heter hon så?!) Kan kanske se en liten likhet...

Vad skulle Jill välja mysig hemmakväll med killen eller fest med tjejerna? Fest!

Jill favorit mat? Hon skulle nog aldrig säga nej till en räk och ägg macka! Inte kräftor heller! :)

Vad skulle Jill inte göra för tio miljoner? Mörda en bebis framför dens mamma.

Vilken färg är Jill? Enligt Jill själv är hon nog rosa, och det får nog bli mitt svar också.

Vad är Jill mest nöjd med på sin kropp? Jag tror och hoppas att hon är mest nöjd med sitt ansikte.

Vad skulle Jill göra om hon vann 10 milj? Säkert spara en massa pengar. För att sedan resa utomlands. Och åka till Disneyland och ta med sig mig :)        

Hur många har Jill pussat?
Mellan 20-100 kanske.

Vad säger Jill ofta? Tutt allafrutt! (alpe d´huez grej)

Jill värsta ovana? Hon pruttar ofta (ha ha)

Vad är Jill rädd för?
Spindlar, våldtäcksmän. Typiska tjejgrejer.

Roligt minne med Jill? När jag fyllde typ 7 fick jag en minihamster av Jill för att min hade dött veckan innan typ. Och jag hade varit jätteledsen så Jill handlade en ny till mig för sina egna pengar! (kostade faktiskt hela 100 kr) Då blev mitt kalla hjärta väldigt varmt!

Slutord: Jill är den systern jag tror alla önskar sig. Det är inte bara jag som har det roligt med henne utan alla andra  också. Hon är kort och gott väldigt bra!



/ Evie

Inte så roligt inlägg kanske..

Heeeeeeeeeeeej alla intresserade läsare! Nu har vi öppnat vårt hotell och gästerna börjar trilla in. Denna vecka är det dock bara engelska gäster, så det blir att prata engelska :) Jag har laddat upp våra första bilder på fb så titta där för alla bilder läggs inte upp här! Jag är just nu ledig och troligtvis hela kvällen också. Jill ska jobba i receptionen ikväll. Hoppas hon får mycket att göra, mohahah..

Här är en bild på vår fina utsikt!



/Evie

Jobb jobb

Internet på hotellet fungerar nu, men man vet aldrig hur länge så jag passar på att blogga under vår gemensamma middag. Nu är hotellet färdigt för att öppnas så ikväll har vi våra första gäster! :) Jag börjar dock inte förns den 19onde i barnklubben så denna vecka får jag göra lite allt möjligt. Kan bli kul det med. Jag jobbar med en tjej som heter Madde och vi har nu blivit Madde Padde och Evie Pevie med hela hotellet. Så det är våra namn numera. Haha.

Igår var vi ute igen, men jag gick hem rätt tidigt från syster yster. Hon var en jobbig typ och gled in i rum och hade sig. Fotade bland annat mig när jag låg och sov. Haha. Ikväll ska vi klä upp oss och mingla med våra gäster i loungen och baren. Kan bli kul.

Heddå. /Evie


En liten uppdatering fran France!

Antligen kan jag skriva! Vart internet pa hotellet fungerar inte sa nu har jag antligen hittat ett internet cafe!

Vi har det bra har. Hotellet vi bor pa ar helt okej, nothing fancy precis men anda valdigt mysigt. Vi bor langst ner i kallaren i en korridor med 8 rum. Jag bor tillsammans med 3 damer, Sanna, Julia och Charlotte heter dem. Sanna och Charlotte kande jag sen innan, eller sen kursen i danmark. Alla har ar verkligen helskona manniskor! Vi ar ca 22 anstallda tror jag. Svenskar iaf. Sen ar det ju stadarna ocksa. De har dagarna har vi stadat hotellet och det ar mycket det! Igar stod jag i disken hela dagen och diskade vet inte hur manda saker. Sakert 1000 grejer. Men det var kul, tro det eller ej :p Igar hade vi en barrunda har i byn och alla var lite runda om tarna. Vissa mer an andra. Haha. Det roligaste var iaf nar vi alla skulle ga ner for en jattelang nedforsbacke och nastan alla ramlade i den. Alla druttade efter den andra och vi lag och skrattade at oss sjalva och alla andra som ramlade en efter en. Det finns pa film. Det finns sa mycket jag vill beratta, men jag hinner inte mer for vi maste tillbaka till hotellet nu. Men bilder kommer snart!




KRAM TILL ALLA DAR HEMMA! Och massa karlek till min elskling som jag saknar jattejattemycket!
Evie

Elskling!

Det här är människan jag kommer att sakna mest. För att ihuvudtaget klara att vara utan honom så tänker jag bara hela tiden att det inte är förevigt. Det är inte ett år, inte ett halv år utan 4½ månad. Det går. Det måste gå. Han är den bästa människan jag någonsin träffat. Och den finaste.







Barnklubben

Ni som undrar hur jag kommer jobba, så ser mitt schema ut så här!

SÖNDAG
08.45 - 09.00 Presentation och anmälan.
09.00 - 12.00 Vi lär känna varandra och hotellet.
17.00 - 18.00 Barnens After Ski.
18.00  Vi äter Langley Freeriders välkomstmiddag tillsammans.
19.00 - 21.00 Vi har en spännande skattjakt på hotellet.

MÅNDAG
09.00 - 12.00 Vi leker och pysslar inne och ute.
17.00 - 18.00 Barnens After Ski.
18.00 Middag.
19.00 - 21.00 Bio i kuddrummet.

TISDAG
09.00 - 12.00 Vi går ut och leker i snön, pulkarace och snögubbar.
17.00 - 18.00 Barnens After Ski.
18.00 Middag
20.00 - 21.00 Hopp och skutt-bingo eller pyssel.

ONSDAG
09.00 - 12.00 Vi leker ute i snön.
17.00 - 18.00 Barnens after ski med X-box 360’s Guitar Hero. Utmana mamma och pappa.
18.00 Middag
19.00 - 21.00 Poängjakten.

TORSDAG
13:00 – PICNIC. Vi dukar upp en välfylld lunchbuffé för barn och vuxna i backen,
och njuter tillsammans av god mat, god dryck och härlig sol!
17.00 - 18.00 Barnens Baklänges-After Ski.
18.00 - 21.00 Baklängesmiddag med massa knasigheter.

FREDAG
09:00 - 12.00 Vi leker och pysslar inne och ute.
17.00 - 18.00 Barnens After Ski.
18.00- 19.30 Middag
19.30 - 20.00 Langley Freeriders frågesport och avslutning.

LÖRDAG
Ledig!

/Evie


På fredag 07.14 går tåget till de andra landet....

Har precis ätit med Linda, Anncha och Erica (och Sibbi såklart, Toves hund). Nu ser jag inte de töserna på ett bra tag :(

Idag har avrit en fullspäckad dag. 9.30 befann jag mig hos tandläkarn och var klar till tolv. Dom kn*ulla min mun. Nej men fan vad ont jag har efter all tandsten dom tog bort. Jag har ju aldrig haft nån bedövning för jag är viking :) 1.300 gick kalaset på men skulle egentligen gått på 2000. Det är verkligen heeelt sjukt och då hade jag inga besvär utan de hitta ett litet hål och tog bort tandsten. Sen var de att hämta nya p - piller, vaccinera mig och handla i centrum. Sen lagade jag mat åt flickorna och jag blev ganska nöjd. Första gången jag använda en vitlök så jag var tvungen att ringa pappa och fråga hur den såg ut :P

Imorgon ska jag sooova ut :) Sen ska jag ängna en tanke åt Karin som jag vet jobbar på.
Och packa.. bläää (det värsta jag vet) Och baka lussebullar.. hmm kul...

Nej det var allt för mig Jill som jag hoppas Evie gör en presentation av snaaaaaart! :P

RSS 2.0