Svineflue? No thaaanx!

Nu har jag tagit mig modet och vaccinerat mig mot svininfluensan! Åkte till Runby vårdcentral och fick komma in redan efter ca 7 minuter. Sjuksköterskan var jättesnäll och frågade mig massvis med saker om Alperna. Tror hon var lite avis att jag skulle åka faktiskt. Var nervös att den skulle göra ont, men det gjorde den verkligen inte.

Är just nu hemma hos Lovisa. Vi ska äta ugnspannkaka! :) Heddå!



/Evie


1 vecka kvar!

Hej! :)

Nu sitter jag på ett internetcafé i malmö som jag betalat 20 kr för. Så jag tänkte passa på och blogga lite om min helg i Danmark. I onsdags åkte jag ner till goa Göteborg för att där ta den gemensamma bussen till danmark. Det var lite förvirrande för ingen visste vart bussen skulle gå ifrån så det var många förvirrade själar som gick omkring på stationen som man kunde misstänka skulle till kursen också. Efter ett tag kom det fram en tjej till mig som frågade om jag var med Langley och sen kunde vi två tillsammans hitta till de andra. Där stog man och pratade med folk och alla parade ihop sig med första bästa som skulle till samma ställe. Där träffade jag Emelie som skulle jobba som servitris på samma hotell som jag. Väl framme i Helsingör så möttes vi av alla guider som ska jobba i olika orter och vi fick hänvisningar till vårat rum. Där bodde jag tillsammans med Emelie och tre andra tjejer som skulle jobba på samma hotell. Samma dag som vi kom så var det kurs fram till 20.00 och efter det var det middag och vårat rum skulle första dagen servera alla 90 personer som var där! Det var bara att jobba på och jag ursäktade mig flera gånger och förklarade att jag inte skulle jobba som servitris! Tror ingen märkte någon skillnad iförsig. Sen igår så hade vi kurs hela dagen igen och sedan var det tre rätters middag med vin och öl. Då hade de flesta klätt upp sig och det det var uppdrag och lekar under middagen. Vi fick till en "lambo" också med vår chef ;) Det var roligt. Sen var det en kille som skulle jobba som trubadur på en av orterna som uppträdde och hej vad vilt det gick till då. Alla var fulla och glada och den vanligaste repliken till mig var; "jag såg dig på stationen, du hade den där lila jackan" eller; "du är den som ska jobba i barnklubben va?". Det var rätt lätt att känna igen mig antar jag eftersom jag var den enda som skulle jobba i en barnklubb. Vid 2-slaget bestämde jag för att gå och lägga mig medan vissa gick till Helsingör och fortsatte festen där. De kom hem i lagom tid till frukosten :) Så helgen var otrolig givande, fick veta allt att veta och nu ser jag verkligen fram emot att åka! Alla människor är jättetrevliga och hotellet verkar hur bra som helst! :) En vecka to go!

/Evie


Presentation av ena bloggarn nämligen EVIE

Evie Storm. Jills lillasyster.




enligt Jill...

Vem är Evie? Evie är min lillasyster som önskar hon vore som mig :) Iaf när hon var tre år.
 
Hur var hon som liten? Som jag sa lite i tidigare fråga så var hon en liten härmapa. En jävligt rolig härmapa. Hon gillade att sjunga opera, var rädd för flugor och en riktig mammagris.

Vad gör Evie om fem år? Hmm då är hon 25. Jag tror att hon jobbar som makeup artist eller nå liknande. Har kille eller rättare sagt sambo. Börjar fundera på barn...

Vad kallas Evie för?
Av mig faktiskt inget speciellt. Evie är ett kort bra namn som inte behövs kortas ner.

Har Evie nån tatuering? Jupp, en med sitt namn, ett fyrklöver och "mellansyster" i nacken. Tror det var alla.

Vilka är Evies bästa sidor?
Att hon är lätt att prata med, social samt att hon är väldigt störd och rolig. Vet att hon ställer upp för mig om de behövs.

Vilka är Evies sämsta?
Hennes humörsvängningar lätt! Ibland blir hon som ett litet barn.

Vem passar Evie bra ihop med enligt dig?
Jag trodde hon behövde någon som är lika rolig som henne och väldigt pratsam. Men vad jag har märkt tror jag hon dras lite till motsatsen men det kanske är det som blir de bästa för henne.

Kändis Evie är lik?
Jackie i the 70´s show

Vad skulle Evie välja mysig hemmakväll med killen eller fest med tjejerna? Myskväll med killen

Evies favorit mat? Vet att hon älskade maten när hon var i Grekland så kanske nå grekiskt. Sen gillar hon wok också.

Vad skulle Evie inte göra för tio miljoner?
Oj hmm svårt, Hon skulle nog inte döda nå djur... Ja eller inte nån för den delen

Vilken färg är Evie?
Jag tycker hon är lila :)

Vad är Evie mest nöjd med på sin kropp? Sina ögon, hoppas jag iaf, det hade jag varit om jag var hon

Vad skulle Evie göra om hon vann 10 milj?
Slösa! haha                    

Hur många har Evie pussat?
Hon kilar ju ofta stadigt så familjen, hennes tjejkompisar, hennes tidigare killar och några stycken till de korta perioderna hon vart singel :P

Vad säger Evie ofta?
Oui Je m´apelle, Huddudjuuu, HHHerrå

Evie värsta ovana? Hennes tvångstankar som består av massa olika saker vid olika tillfällen.

Vad är Evie rädd för?
Höjder och döden.

Roligt minne med Evie? Shit vad vi har många minnen ihop. Många minns vi från alla tusen filmer vår kära far spelade in när vi var små men jag har ett som är otroligt kul som jag kommer ihåg på egen hand. ´Jag var ca 5-6 år och Evie var 2-3 år. Vi badade i vårt stora badkar och bestämde oss för att busa lite. Jag sa "Ska vi kissa i badkaret? Thihi" Så kissade jag. Jag minns att jag satt i grodpositionen och vi väntade spänt på att jag skulle kissa. "Hihi nu har jag kissat, nu är det din tur" Vi sitter nu lika spänt och väntar på att Evie ska kissa. Hon var inte riktigt kissnödig just då så hon tar i liiite extra och helt plötsligt på bara nån sekund ligger en brun liten kompis på botten av badkaret. Jag flyger upp och ställer mig och vrålskrattar. Evie däremot hoppar upp på sitsen i badkaret och börjar storgråta och skrika. Rädd för sin egen bajskorv. Pappa kommer springandes i tron att nåt allvarligt har hänt " Vad har hänt!!?"
Jag " Haha Evie bajsa fast hon skulle kissa.
Vi skrattar men Evie var mest rädd. Sjukt kul tycker jag.
 
Slutord: Evie är en grymt bra lillasyster. Vi kommer ha bra kontakt hela livet och våra barn kommer tvingas leka med varan. Love you for life sis! Puss!


10 dagar kvar!

Då skapar jag första inlägget i vår gemensamma blogg då Jill!

Imorgon åker jag till Danmark för den obligatoriska kursen som alla nya medarbetare på Langley måste göra! Åker tidigt imorgon bitti och kommer hem sent fredagkväll. Det ska faktiskt bli kul. Kul att träffa alla man ska jobba och leva med i nästan 5 månader. Hoppas på ett hav av info så jag är 100% redo när vi väl åker ner. Jag börjar bli rätt nervös faktiskt. Har inte riktigt förstått vad jag har gett mig in på och hur länge 5 månader egentligen är. Hur som helst blir det en upplevelse jag nog sent kommer glömma.

I Lindvallen för 2 år sedan (!!!!) Tiden går så jäkla fort! Aja, här ligger iaf jag och Camilla efter afterskin. Innan hade vi åkt upp och ner i sittliften utan tillbehör. Skrikit oss hesa och liftat hem i barnstolar med en dansk.



Rätt cool brud alltså! Något som måste inhandlas är nya googles.



Snygg i underställ som detta år uppdaterats något! Nu ser jag inte ut som en sparris må jag lova!



/Evie


RSS 2.0